Namn  
E-post  
Stad  
Meddelande  

+46 708 10 51 82

info@bestmarinegroup.com

Adress:

Kontorsgatan 2
254 71 Hasslarp

Sverige

Skola/Utbildning

Knopskolan

Lär Dig de vanligast förekommande knoparna samt hur man förtöjer en båt mot olika typer av bryggor.

Önskar Du att vi använder Din båt under utbildningen så är det inga hinder för oss.

Utbildningen sker vid våra förhyrda bryggor i Helsingborg.

Utbildningen pågår i ca 2h och kostar 950kr per deltagare.

 

Båtkörkort

Förarintyget för fritidsbåt är ett intyg om att innehavaren visat sig ha teoretiska kunskaper om att föra fritidsbåt inomskärs och i skyddade vatten samt hur man visar gott sjömanskap. Välkommen att boka ett en intensivkurs som leder till förarintyg med oss idag!

Pris Förarintyg: 1 975 :-

Utbildningsgaranti: Ja. Detta innebär att du får komma tillbaka gratis om du mot förmodan inte klarar provet. Dock kostar det alltid att skriva provet då detta hanteras av Nämnden för Båtlivsutbildnings examinatorer.

Kursmaterial: 600:-. Inkluderar förberedande webbkurs, kursbok, övningssjökort, passare, linjal och transportör. Välj till/ta bort kursmaterial i bokningsformuläret till höger.

Utskick av kursmaterial: Vi skickar inte ut kurslitteratur eller kursmaterial innan kursstart. Detta får du när kursen börjar. Istället har vi sammanfattat litteraturen i vår förberedande webbkurs som du får tillgång till när du bokar kursen.

Förberedande webbkurs: I den förberedande webbkursen sammanfattar vi litteraturen för att du på ett enkelt och pedagogiskt sätt skall vara förberedd när kursen börjar.

Examinationsavgift: 450 :- (plus 50 :- för den Blå intygsboken) tillkommer och tas ut av Nämnden för Båtlivsutbildning. Betalas kontant alt. via Swish vid provtillfället.

Totalt för kursen, förberedande webbkurs, kursbok, kursmaterial & examinationsavgift: 3 075:-